اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / مدارک لازم برای سفارت فرانسه

مدارک لازم برای سفارت فرانسه

چرا به فرانسه سفر کنیم؟

در این مطلب قصد دارم تا ویژگی‌های کشور مشهور فرانسه را بیان کنیم و پس‌ازآن به مدارک و چگونگی اخذ وقت سفارت بپردازیم.

فرانسه کشوری با عطر قهوه و کافه‌های دنج است. کمتر کسی است که طعم قهوه‌های بی‌نظیر فرانسه را پس‌زده باشد.

قدم زدن در خیابان‌های این کشور زیبا درحالی‌که کافه‌های پرتردد آن شمارا با عطر غذاهای خوشمزه و قهوه‌های دل‌انگیز مدهوش کرده‌اند بسیار لذت‌بخش است.

بهتر است در سفر به این کشور خود را برای رؤیایی در بیداری آماده کنید و از ساختمان‌های قدیمی گرفته تا سازه های مدرن آن لذت ببرید.

در روستای زیبا و کوچک چنانسیکس قلعه قدیمی و بی نظیر چنانسی قرار دارد که بر روی یک رودخانه ساخته شده است. این قلعه متعلق به سازنده یکی از خوشمزه ترین شکلات های جهان است.

اگر می خواهید سفر عاشقانه شما تکمیل شود به سنت مالو بروید تا از غذاهای دریایی بی نظیر آن بچشید و از دیدن قصرها و دیوارها و … لذت ببرید.

در منطقه بی نظیر پرونس می توانید از قدم زدن در سواحل زیبا و تماشای خلیج با سنگ های آهکی و آب فیروزه ای اعجاب آور این منطقه غرق لذت شوید.

مهم ترین جاذبه گردشگری فرانسه را لطفاً فراموش نکنید. مهم ترین و زیباترین شهر این کشور، شهر فرانسه می باشد که دارای جاذبه های بی نظیری است.

از برترین جاذبه های شهر پاریس می توان به نماد اصلی کشور فرانسه یعنی برج زیبا و بزرگ ایفل اشاره کرد. پس بازدید از این برج را فراموش نکنید.

در جنوب شرقی فرانسه سواحل ریویرا قرار دارد که برای گردش و طراحی سفری با شکوه به خصوص برای اشراف زادگان قرن هجدهم می باشد.

وردن یکی از شگفت‌انگیزترین جاذبه های کشور فرانسه است که می توانید در این منطقه به کایک سواری بپردازید. آب های فیروزه ای این منطقه اعجاب آور است.

مدارک لازم برای سفارت فرانسه

چه مدارکی به سفارت فرانسه باید ارائه دهیم؟

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و با مهر دارالترجمه رسمی به سفارت کشور فرانسه ارائه شوند. این مدارک شامل موارد زیر می‌باشند:

  1. فرم سفارت باید به زبان انگلیسی تکمیل شود و امضای متقاضی بر روی آن درج شود.
  2. شناسنامه متقاضی با کپی از تمامی صفحات آن باید ارائه شود.
  3. گذرنامه باید دارای شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا باشد و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت در آن وجود داشته باشد.
  4. دو قطعه عکس در سایز شش در چهار با زمینه سفید که بیش از شش ماه از زمان چاپ آن نگذشته باشد. هشتاد درصد چهره متقاضی در آن باید پیدا باشد.
  5. گردش حساب با مهر و سربرگ رسمی بانک همراه که متعلق به سه ماه اخیر باشد.
  6. سابقه سه ماه اخیر بیمه تأمین اجتماعی با مهر و سربرگ رسمی بانک باید ارائه شود.
  7. یک برگه از سوی بانک که نشان دهد متقاضی دارای مبلغی مشخص در بانک به‌صورت سرمایه هست با مهر و سربرگ رسمی وجود داشته باشد.
  8. شخص متقاضی باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در کشور فرانسه دارد محلی را به‌عنوان اقامت خود مشخص کند.

اگر شخص دارای دعوت‌نامه باشد این محل اقامت می‌تواند برای فردی باشد که دعوات نامه را ارسال کرده است اما درصورتی‌که دعوت‌نامه نداشته باشد باید هتل رزرو نماید.

رزرو هتل باید به صورتی باشد که قابلیت کنسلی داشته باشد تا درصورتی‌که سفارت با درخواست شما موافقت نکرد بتوانید هتل خود را کنسل کنید و دچار ضرر نشوید.

  1. بیمه‌نامه مسافرتی باید هزینه های احتمالی شخص را تا سقف ۳۵ هزار بورو بپردازد. این هزینه ها شامل تصادفت، سرقت، فوت و … می شود.
  2. دعوت‌نامه برگه ای است که از سوی شخصی که دارای اقامت دائم کانادا می باشد و یا شهروند این کشور است صادر می شود.

وقت سفارت فرانسه چیست؟

در سال های اخیر سفارت خانه ها برای این که نظمی در پذیرش افراد ایجاد کنند و همچنین افراد دچار دردسر صف و … نشوند وقت سفارت را ارائه دادند.

سفارت های مختلف با توجه به سیاست هایی که دارند قوانینی را در این راستا به اجرا می گذارند. در کل دو نوع وقت سفارت می توان اخذ کرد.

وقت فوری سفارت و وقت عادی سفارت را با ارسال یک پیام در شبکه های اجتماعی و یا تماس با شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری ماکان سیر آُمان در پشتیبانی سایت visa4france می توانید داشته باشید.

وقت فوری سفارت به شما این امکان را می دهد تا در کوتاه ترین زمان ممکن حداقل دو هفته وارد سفارت شوید و درخواست خود را به سفارت ابلاغ کنید.

هر چه بازه زمانی اخذ وقت سفارت کوتاه تر شود هزینه ای که برای اخذ وقت سفارت باید بپردازید نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

وقت عادی سفارت به متقاضیان این امکان را می دهد تا با پرداخت هزینه ای کمتر برای اخذ وقت سفارت در بازه ای طولانی تر اقدام کنند.

برای اخذ وقت سفارت فرانسه و ارائه مدارک لازم برای سفارت فرانسه تنها کافی است تا با ما تماس حاصل نمایید. کلیه مدارک از صفر تا صد اخذ ویزای شینگن را برای شما انجام خواهیم داد و موفق به اخذ ویزای فرانسه می شوید.

وقت سفارت به صورت حضوری یا آنلاین چیست؟

همان طور که گفته شد کشورهای مختلف بنابر سیاست های خاص خود اقدام به دریافت مدارک متقاضیان، انگشت نگاری و … می کنند.

امروزه اکثر سفارت ها به صورت آنلاین وقت سفارت را به متقاضیان اختصاص می دهند اما هنوز کارگزاری سفارت کانادا وقت حضوری را نیر به متقاضیان اختصاص می دهد.

به این ترتیب متقاضیان می توانند به صورت حضوری به سازمان وک در کشورهای همسایه مراجعه کنند و پس از ارائه مدارک وقت انگشت نگاری را اخذ کنند.

این روش ایرادهای فراوانی دارد که یکی از مهم ترین آن ها عدم دسترسی به ویرایش اطلاعات است. به طور کلی اخذ وقت سفارت به صورت آنلاین بهتر است.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت فرانسه پالادیوم

آدرس سفارت فرانسه کجاست؟ وقت سفارت فرانسه پالادیوم را باید داشته باشید تا بتوانید برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *