اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت فرانسه فوری

وقت سفارت فرانسه فوری

کشور  فرانسه کجاست؟

این کشور در اروپای غربی واقع است که به‌عنوان قلم رویی در آن‌سوی دریاها شناخته می‌شود و سواحلی در دریای مدیترانه نیز دارد.

پایتخت کشور فرانسه شهر زیبا و باشکوه پاریس است. کمتر کسی در جهان وجود دارد که با این شهر مشهور و مدرن آشنا نباشد.

این کشور توسعه‌یافته دارای آب و هوایی خنک و متعادل است و اکثر اوقات بارانی است. رود راین معروف‌ترین رود این کشور است.

واحد پول این کشور یورو و فرانک اقیانوسیه می باشد. جمعیت این کشور بیش از ۶۷ میلیون نفر است و از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان به‌حساب می‌آید.

فرانسه امروزه یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان می باشد و در هر دو جنگ جهانی حضوری پررنگ داشت. بیشترین میراث یونسکو در فرانسه به ثبت رسیده است.

زبان رسمی کشور فرانسه، فرانسوی می باشد. پرچم کشور فرانسه از سه رنگ آب و سفید و قرمز تشکیل شده است و شعار ملی این کشور آزادی، برابری و برادری است.

برج ایفل حدود ۳۲۰ متر طول دارد که بلندترین برج جهان بود اما اکنون برج خلیفه جای آن را گرفته است. برج ایفل از سال ۱۸۸۹ بهره برداری شد. این برج از قطعات فلزی ساخته شده است که بیش از ۱۰ تن وزن دارد.

از دیگر جاذبه های کشور فرانسه می توان به شهر میلائو اشاره کرد. شاید نام این شهر خیلی برای شما آشنا نباشد اما بازدید از آن را در لیست خود قرار دهید.

پل میلائو که در سال ۲۰۰۴ بازگشایی شد و بسیاری از رکوردها را جا به جا کرد به شما این امکان را می دهد تا در هوایی مه آلود از این پل عبور کنید و لذت ببرید.

این پل از روی رودخانه تارن عبور می کند و از کابل ساخته شده است. شما در فرانسه جاذبه های مذهبی بی‌شماری خواهید دید که یکی از آن ها کلیسای نوتردام است.

 

وقت سفارت فرانسه فوری

 

وقت سفارت چیست؟

برای سفر به برخی از کشورها از ایران باید ویزای این کشورها را اخذ کرد تا بتوان وارد این کشورها شد. برای سفر به این کشورها باید برای درخواست اخذ ویزا به سفارت مراجعه کرد.

در چند سال اخیر با توجه به بالا رفتن تقاضا سفارت ها برای این که از بی نظمی جلوگیری کنند اقدام به ارائه وقت به متقاضیان کردند.

به این ترتیب کلیه متقاضیان قبل از این که بخواهند به سفارت کشور مورد نظر خود مراجعه کنند ابتدا باید وقت سفارت کشور مقصد را اخذ کنند.

هر کشوری قوانین مخصوص به خود را دارد و سفارت ها نیز سیاست های مختلفی را اتخاذ کردند و متقاضیان ملزم به رعایت این قوانین هستند.

هنگام ورود به سفارت نیز باید قوانینی را رعایت کرد تا از ورود شما به سفارت جلوگیری نشود و وقت اخذ شده از دست نرود.

نکته مهم دیگر این است که کلیه متقاضیان باید در تاریخ تعیین شده مدارک خود را ارائه دهند و مراحل انگشت نگاری و … را پشت سر بگذارید.

برای این که وقت سفارت را از کشور مقصد اخذ کنید بهتر است که ابتدا درباره قوانین سفارت آن کشور مطالعه کنید و اطلاعات کامل را کسب کنید.

با توجه به سیاست ها جهانی برخی از کشورها در ایران سفارت خانه ندارند و متقاضیان برای انگشت نگاری و … باید به کشورهای همسایه مراجعه کنند.

وقت سفارت فرانسه فوری به متقاضیان این امکان را می دهد تا در کمتر از دو هفته وارد خاک کشور فرانسه شوند و پس از آن موفق به اخذ ویزای شینگن شوند.

 

 

چگونه وقت سفارت فرانسه بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت فرانسه تنها کافی است تا یک تصویر از گذرنامه خود را همراه با شماره تماس به یکی از صفحات ما در شبکه های اجتماعی ارسال کنید.

مشاورین مجرب شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری ماکان سیر آُمان در پشتیبانی سایت visa4france شما را راهنمایی خواهند کرد و وقت سفارت را برای شما اخذ خواهند کرد.

 

 

پس از اخذ وقت سفارت فرانسه چه کنیم؟

پس از اخذ وقت سفارت فرانسه می توانید مدارک خود را به سفارت تحویل دهید تا طی دو تا چهار هفته آن را بررسی کنند و پس از آن به شما پاسخی را ارسال کنند.

این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد. در صورتی که این پاسخ مثبت باشد باید با در دست داشتن گذرنامه خود به سفارت مراجعه کنید و ویزا را تحویل بگیرید.

در صورتی که پاسخ سفارت به شما منفی باشد می توانید پس از برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ وقت سفارت اقدام کنید.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن چیست؟

  • شما در روزی که وقت سفارت گرفته اید باید کلیه مدارک خود را که به زبان دیگری ترجمه شده است با یک نسخه کپی به سفارت تحویل دهید.
  • شناسنامه همراه با کپی از تمامی صفحات آن الزامی است.
  • گذرنامه باید دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت داشته باشد.
  • گردش سه ماه اخیر حساب متقاضی همراه با مهر و سربرگ رسمی بانک باید ارائه شود. این گردش می تواند متعلق به یک سپرده نیز باشد.
  • تمکن مالی که نشان دهد متقاضی دارای سرمایه ای در بانک می باشد باید ارائه شود. این تمکن با توجه به قیمت ارز متفاوت می باشد.
  • سابقه بیمه سه ماه اخیر شخص متقاضی همراه با مهر و سربرگ رسمی سازمان تأمین اجتماعی باید ارائه شود.
  • نامه اشتغال به کار نیز یکی از ملزومات است. این نامه باید نشان دهد که شما مشغول به کار هستید و در ایام سفر مرخصی گرفته اید. این نامه با توجه به نوع شغل شما می تواند متفاوت باشد.
  • بیمه نامه مسافرتی که تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد نیز الزامی است.
  • ارائه واچر هتل و رزرو بلیط هواپیما نیز الزامی است.

 

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت فرانسه پالادیوم

آدرس سفارت فرانسه کجاست؟ وقت سفارت فرانسه پالادیوم را باید داشته باشید تا بتوانید برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *